موضوع: "اخبار"

استقبال ایران از اینترنت ماهواره‌ای

 

 استقبال ایران از اینترنت ماهواره‌ای

 

 

ایران با امضای قرارداد با اپراتور اینترنت ماهواره‌ای «یاه‌کلیک» وابسته به دولت امارات، گام‌های اولیه برای فعال‌سازی رسمی این فناوری را برداشته است. وزارت ارتباطات اعلام کرده که چارچوب فعالیت اپراتورهای اینترنت ماهواره‌ای، از جمله استارلینک و وان‌وب، بر اساس قوانین سرزمینی ایران ابلاغ شده و در صورت رعایت این مقررات، فعالیت آن‌ها بلامانع است.

ایران اینترنت ماهواره‌ای را ممنوع نکرده، بلکه تنها با فعالیت بدون مجوز مخالفت کرده است؛ موضوعی که در بسیاری از کشورها رعایت می‌شود. به‌ویژه با توجه به تجربۀ اوکراین که نشان داد وابستگی بی‌ضابطه به اپراتور خارجی می‌تواند تبعات سیاسی و امنیتی جدی داشته باشد.

کارشناسان تأکید دارند که استقبال ایران از این فناوری، باید در چارچوب حقوق سرزمینی و فراتر از بحث‌های سیاسی داخلی مثل فیلترینگ تحلیل شود.

 

 

 

 

 

خودکارسازی کامل تولید محتوای وبلاگ با استفاده از عوامل هوش مصنوعی

 

 

سایمون هویبرگ، کارآفرین حوزه فناوری، اعلام کرده است که فرآیند تولید محتوای وبلاگ خود را به‌طور کامل با استفاده از عوامل هوش مصنوعی خودکارسازی کرده است.

 این عوامل هوشمند وظایفی مانند تحقیق اولیه درباره کلمات کلیدی و موضوعات، جستجوی اطلاعات و آمار مرتبط، ایجاد محتوای متنی، طراحی تصاویر شاخص، و انتشار خودکار در شبکه‌های اجتماعی را بر عهده دارند.

 هویبرگ تأکید می‌کند که این محتواها با کیفیت بالا و مرتبط با محصولات ارائه‌شده هستند و به افزایش ترافیک وب‌سایت کمک کرده‌اند.

وی همچنین ابزارها و مدل‌های مورد استفاده در این فرآیند را معرفی کرده است که شامل n8n برای مدیریت گردش کار، Aidbase برای دانش داخلی، FeedHive برای انتشار در شبکه‌های اجتماعی، و مدل‌های GPT-3 و GPT-4o از OpenAI برای تولید محتوا می‌شوند.

 

 

پیش‌بینی ایست قلبی ناگهانی با استفاده از هوش مصنوعی

 

ایست قلبی با هوش مصنوعی

 

بر اساس یافته‌های جدیدی که در مجله قلب اروپا منتشر شده است، هوش مصنوعی ممکن است بتواند نقشی اساسی در پیشگیری از بسیاری از موارد مرگ ناگهانی قلبی ایفا کند.

الگوریتم هوش مصنوعی با تجزیه‌وتحلیل داده‌های بیش از ۲۴۰ هزار الکتروکاردیوگرام سرپایی (نوار قلب سرپایی)، توانست بیمارانی را که در معرض خطر جدی تجربه یک آریتمی (غیرطبیعی‌بودن ریتم قلب) مرگبار بودند با دقت بیش از ۷۰ درصد شناسایی کند. این امکان وجود داشت که آریتمی در عرض ۲ هفته باعث ایست قلبی بیماران یادشده شود.

 یافته‌های این پژوهش قابلیت هوش مصنوعی برای تشخیص زودهنگام آریتمی‌های خطرناک (ریتم‌های غیرطبیعی قلب که ممکن است به ایست قلبی ناگهانی منجر شود) را نشان داد. با به‌کارگیری این فناوری می‌توان بیمارانی را که در معرض خطر مرگ ناگهانی قلبی قرار دارند پیش از بروز علایم، شناسایی کرد.

 

 

 

 

حذف شرکت متا بیش از ۹۰ هزار پست به درخواست‌ تل‌آویو

 

meta

 

شرکت متا بیش از ۹۰ هزار پست را به درخواست‌ تل‌آویو حذف کرده است.

متا با ۹۴ درصد از درخواست‌‌های اسرائیل برای حذف محتوا

از تاریخ هفت اکتبر تاکنون موافقت کرده است.

 

 

آقای ترامپ، رژیم‌ها اینگونه سقوط می‌کنند

 

برق آمریکا

 
آقای ترامپ، رژیم‌ها اینگونه سقوط می‌کنند
برق ۵۰ هزار مشترک در ۵ ایالت آمریکا در آستانه مذاکره با ایران رفت.
پیشتر ترامپ با بازنشر پستی در فضای مجازی با عکس ‎قطعی برق در ایران
نوشته بود:«رژیم‌ها این‌گونه سقوط می‌کنند».

 

 

 

هوش مصنوعی Grok به API مجهز خواهد شد؛ هدیه ایلان ماسک به برنامه‌نویسان

 

 

چندین ماه از معرفی رسمی مدل Grok 3 توسط شرکت xAI می‌گذرد و در این مدت توانسته است به رقیب جدی برای سایر مدل‌های مطرح مثل GPT-4o و جمینای گوگل تبدیل شود. از جمله مزایای آن می‌توان به قابلیت استدلال و تجزیه و تحلیل محتوا اشاره کرد که در موارد زیادی می‌تواند کاربردی واقع شود. همچنین ارائه رایگان هوش مصنوعی مذکور در پلتفرم X به کاربران، یکی دیگر از دلایل افزایش محبوبیت اخیر آن بوده است.

طبق وعده شرکت xAI به‌زودی API اختصاصی برای مدل‌های Grok 3 و نسخه مینی در اختیار برنامه‌نویسان قرار خواهد گرفت و می‌توانند از قدرت استدلالی این ابزار در اپلیکیشن‌های خود بهره ببرند. البته سرویس مورد اشاره برخلاف آنچه در X شاهد هستیم، رایگان نیست و برای دسترسی به آن، باید مبلغی پرداخت شود. درحال‌حاضر هر ۳ میلیون توکن ورودی (حدود ۷۵۰ هزار کلمه) با ۳ دلار به برنامه‌نویسان ارائه می‌شود و هر یک میلیون توکن خروجی هم ۱۵ دلار هزینه در پی دارد.

البته برنامه‌نویسانی که قدرت چندانی نیاز ندارند و تنها می‌خواهند از امکانات پایه هوش مصنوعی در اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های خود استفاده کنند، می‌توانند به سراغ Grok 3 مینی بروند که هزینه بسیار کمتری در پی دارد. هر یک میلیون توکن ورودی در این مدل تنها ۳۰ سنت و هر یک میلیون توکن خروجی ۵۰ سنت قیمت‌گذاری شده است. همچنین نسخه سریع‌تر هم در دسترس است که یک میلیون توکن ورودی و خروجی در آن به ترتیب ۶۰ سنت و ۴ دلار قیمت دارند. این ارقام برای نسخه استاندارد با سرعت بیشتر هم ۵ دلار و ۲۵ دلار به ازای یک میلیون توکن خواهد بود.

هنوز مشخص نیست که برنامه‌نویسان به چه میزان از API ارائه‌شده توسط xAI استقبال خواهند کرد؛ آن هم در شرایطی که رقبای Grok هزینه نسبتاً کمتری را در پی دارند. برای مثال دسترسی به API هوش مصنوعی Claude 3.7 Sonnet با مبلع کمتر امکان‌پذیر است که قابلیت‌های مشابه از جمله توانایی استدلال را به کاربران ارائه می‌کند. مدل جمینای ۲.۵ پرو گوگل هم در بنچمارک‌ها توانسته است عملکرد درخشانی از خود نشان دهد و Grok 3 را با اختلاف پشت سر بگذارد.

 

 

 

  • رسانه شو

    سواد رسانه یا سواد رسانه ای همان دانشی است که همه ما در هر لحظه از زندگی به آن نیاز داریم ، تک تک لحظات زندگی انسان امروزی درگیر پیام های مختلف حقیقی و مجازیست و این پیام ها زندگی و سبک زندگی ما را تغییر خواهند داد. تا بحال از رسانه و شبکه های مجازی هرچه گفتیم و شنیدیم فقط از آسیب ها بود، اما واقعا، انصافا! فرصت های این شبکه ها را اصلا می شناسیم؟ آینده خوبی که می توانیم با همین ابزار برای خود رقم بزنیم را می دانیم؟! همه اینها سوالایی است که پاسخ آنها در دو کلمه خلاصه می شود: سواد رسانه تا دیر نشده، سواد رسانه ای را یاد بگیریم و به دیگران یاد بدهیم.
  • رسانه شو وبلاگ آموزشی و خبری سواد رسانه و فضای مجازی

  • اوقات شرعی

    امروز: دوشنبه 25 فروردین 1404
    اوقات شرعی به افق:
    • اذان صبح اذان صبح:
    • طلوع آفتاب طلوع آفتاب:
    • اذان ظهر اذان ظهر:
    • غروب آفتاب غروب آفتاب:
    • اذان مغرب اذان مغرب:
    • نیمه شب شرعی نیمه شب شرعی:
  • فروردین 1404
     << <   > >>
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31          
  • کاربران آنلاین

    • صفيه گرجي
    • بهناز صادق پور
  • آمار

    • امروز: 76
    • دیروز: 162
    • 7 روز قبل: 2520
    • 1 ماه قبل: 14664
    • کل بازدیدها: 139377