چرا پروپاگاندا خطرناک است؟

 

نقش شبکه‌های اجتماعی و سیستم‌های توصیه‌گر در انتشار اطلاعات و اخبار جعلی چیست. 

پروپاگاندای رایانشی اصطلاحی است که به استفاده از فناوری‌های دیجیتال و شبکه‌های اجتماعی برای دست‌کاری افکار عمومی و شکل‌دهی به باورها و رفتارهای افراد اطلاق می‌شود. این نوع پروپاگاندا، به دلیل سرعت، گستردگی و پیچیدگی آن، تهدیدی جدی برای دموکراسی و امنیت ملی محسوب می‌شود.

با ظهور شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های آنلاین، پروپاگاندا شکل جدیدی به خود گرفته است. شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های آنلاین، نه‌تنها سرعت انتشار اطلاعات را به طرز چشمگیری افزایش داده‌اند، بلکه ابزارهای جدید و قدرتمندی را برای طراحی و اجرای کمپین‌های پروپاگاندایی در اختیار گذاشته‌اند. پروپاگاندا و رسانه‌های اجتماعی، ابزاری قدرتمند در عصر اطلاعات پروپاگاندا، به‌عنوان یک تکنیک قدیمی برای شکل‌دهی افکار عمومی، در عصر دیجیتال و با ظهور رسانه‌های اجتماعی، چهرۀ تازه‌ای به خود گرفته است.

سیستم های توصیه‌گر، با هدف بهبود تجربۀ کاربری، طراحی شده‌اند؛ اما این سیستم‌ها، به دلیل ماهیت الگوریتمی خود، می‌توانند به طور ناخواسته در انتشار اخبار جعلی نقش داشته باشند. برای مقابله با این چالش، نیازمند تلاش‌های مشترک افراد، دولت‌ها، شرکت‌های فناوری و رسانه‌ها هستیم تا با ارتقای سواد رسانه‌ای و توسعۀ ابزارهای تشخیص اخبار جعلی، بتوانیم فضایی سالم‌تر و قابل‌اعتمادتر در فضای مجازی ایجاد کنیم.

 

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.