موسسه رسانه شو
موضوع: "هوش مصنوعی"
برگزاری دوره جامع«هوش مصنوعی در پژوهش»
یکشنبه 03/10/09
سمیه مسگرزاده گفت:دوره جامع«هوش مصنوعی در پژوهش» به همت پایگاه جامع سواد رسانه با همکاری مؤسسه فرهنگی تبلیغی رسانه شو برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی تبلیغی رسانه شو،سمیه مسگرزاده مدیرعامل این مؤسسه اظهار کرد:هوش مصنوعی به عنوان یکی از پررونقترین زمینههای فناوری در دنیای امروز، تاثیر بسزایی در تمامی حوزهها به ویژه حوزه پژوهش دارد. این فناوری پویا و نوآورانه به محققان امکان میدهد تا روشهایی نوین برای انجام تحقیقات را بهکار گیرند.
وی افزود:پژوهشگران و علاقهمندان به حوزه پژوهش میتوانند از این هوش مصنوعی بهعنوان دستیار توانمند خود در انجام کارهای پژوهشی استفاده کنند.در این دوره، کاربرد هوش مصنوعی chat GPT در پژوهش و نحوه کار با آن توضیح داده خواهد شد.
مدیرعامل مؤسسه فرهنگی تبلیغی رسانه شو گفت:مدرس این دوره استاد محسن باقری مدرس و پژوهشگر هوش مصنوعی، مدرس دوره های بین المللی سوادرسانه ویژه کشورهای اسلامی، مدرس و مشاور طراحی سایت و سئو در حوزه و دانشگاه و کارشناس امنیت در فضای مجازی می باشد.
وی ادامه داد:از مهمترین سرفصلهای این دوره میتوان به ابزارهای هوش مصنوعی در پژوهش، کسب مهارت های لازم برای نگارش مقالات علمی، ابزارهای هوش مصنوعی در ترجمه و ویرایش متون علمی، ارتقای توانایی تولید و ارائه ایده های نوآورانه در پژوهشهای علمی، اخلاق پژوهشی در استفاده از هوش مصنوعی اشاره کرد.
سمیه مسگرزاده بیان کرد:مبلغ دوره ۴۵۰۰۰۰۰ ریال می باشد که به جهت مقارن شدن با ولادت حضرت فاطمه(سلام الله علیها) و حضرت علی(علیه السلام) با ۸۰٪ تخفیف به مبلغ ۹۰۰۰۰۰ ریال برگزار می شود .علاقمندان می توانند از روز شنبه مورخ ۸الی ۲۰ دی ماه در دوره ثبت نام نمایند.
وی افزود:این دوره به صورت مجازی از ۲۲ الی ۲۸ دی ماه به صورت آفلاین و محتوا به مدت یک ماه در دسترس دانش پژوهان می باشد و روز یکشنبه مورخ ۳۰ دی ماه ساعت ١٩ به صورت آنلاین برگزار می گردد و علاقمندان می توانند از طریق لینک https://savaderesane.ir/ai-pajoohesh/ در دوره مجازی ثبت نام نمایند.
مدیرعامل موسسه فرهنگی تبلیغی رسانه شو در پایان خاطرنشان کرد:جهت کسب اطلاعات بیشتر به آیدی @fazayemajazi در پیام رسان ایتا پیام دهند یا با شماره ۰۹۳۷۸۴۵۵۰۰۰ تماس حاصل نمایند.
گفتنی است علاقمندان جهت اطلاع از دیگر دوره های مؤسسه فرهنگی تبلیغی رسانه شو می توانند در کانال رسانه شو در پیام رسانهای ایتا https://eitaa.com/resanesho یا تلگرام https://t.me/resanehsho
این مؤسسه عضو شوند.
چند سناریو که هوش مصنوعی میتواند رقم بزند
شنبه 03/05/06
1. هوش مصنوعی میتواند کنترل غولهای فناوری و دولتها را بر زندگی ما افزایش دهد
2. دیپفیکها میتوانند به انتشار اطلاعات نادرست سیاسی منجر شوند.
فناوری جدید مبتنیبر هوشمصنوعی است که در محتوای صوتی و تصویری دست برده و آن را بهصورت دلخواه و حتی متفاوت از واقعیت تغییر میدهد.
3. هوش مصنوعی میتواند موتورهای جستجو را از رده خارج کند
4. هوش مصنوعی میتواند اینترنت را غیرقابل استفاده کند.
پس از اینکه ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی تسلط کامل موتورهای جستجو را بهدست گرفتند، این مدلها متن جدیدی را که ظاهراً متعلق به خودشان است و صحتشان تایید نشده است را بیرون میدهند.
5. رباتهای ترید هوش مصنوعی میتوانند بازار سهام را از بین ببرند
6. هوش مصنوعی میتواند به دستگاههای اجرایی و روند اجرای قانون نفوذ کند
7. هوش مصنوعی میتواند منجر به درگیری بینالمللی شود
ابزار هوش مصنوعی گوگل خطر جهشهای ژنتیکی را پیشبینی کرد
یکشنبه 02/07/02
برای هر مورد از این جهش امتیازی حاکی از خطر ایجاد بیماری در نظر گرفته شد و نتیجه این شد که ۵۷ درصد از آنها به عنوان احتمالا خوشخیم و ملایم و ۳۲ درصد به عنوان احتمالا بیماریزا (پاتوژنیک) و بقیه موارد هم نامعلوم مشخص شدند.
این پایگاه داده علنی شده و در اختیار دانشمندان قرار گرفته و مطالعه تحقیقی مربوط به آن روز سه شنبه در نشریه «ساینس» انتشار یافت. «جوزف مارش» و «سارا تایکمان» از محققان دست اندار کار این تحقیق نوشتهاند: آلفامیسنس عملکرد بهتری از ابزارهای در دسترس قبلی نشان داده است .
«یان چنگ» از کارشناسان گوگل دیپ مایند هم گفت: باید تاکید کنیم که این پیش بینیها واقعا آموزش دیده نبوده و تنها برای استفاده در تشخیصهای بالینی نبوده اند.
وی افزود: با این حال بر این باوریم که پیش بینیهای ما بطور بالقوه می تواند به بالا بردن نرخ تشخیص بیماریهای نادر یاری برساندو همچنین به یافتن ژنهای جدید بیماری کمک کند. این مساله بطور غیر مستقیم می تواند به ابداع درمانهای جدید منجر شود.
با جولان هوش مصنوعی، پزشکان نگران از دست دادن شغلشان شدهاند!
دوشنبه 02/06/06
هزینههای سرسامآور مراقبتهای درمانی در آمریکا و بحران مکرر در NHS (سرویس سلامت همگانی انگلستان)، سیستم خدمات درمانی را با مشکلات بزرگی روبرو کرده است؛ از طرفی رویکردهای قدیمی مراقبت درمانی، در این سیستم بسیار ضعیف شدهاند اما استفاده از رویکردهای نوین نیز دشوار و پرهزینه خواهد بود.
حال با پیشرفت فناوری هوش مصنوعی و ورود آن در اغلب صنایع و مشاغل به عنوان جایگزین نیروی انسانی که به کاهش هزینهها و کیفیت خدمات در برخی از مشاغل نیز کمک بزرگی کرده، برخی پیشنهاد دادهاند تا از این فناوری برای کاهش هزینهها در سیستم خدمات درمانی استفاده شود.
اما این ایده که رایانههای هوشمند میتوانند به سادگی جایگزین انسان در پزشکی شوند، تصوری وهمآلود است. هوش مصنوعی در دنیای واقعی به خوبی کار نمیکند زیرا با پیچیدگیهای زندگی انسانی سازگار نیست.اگرچه این ایده وهمآلود باعث نگرانی پزشکان و کادر خدمات درمانی درخصوص از دست دادن شغلشان شده، اما قطعا دستکم در حال حاضر این ایده اجرایی نخواهد شد.
پروفسور میهائیلا وندرسار که در دانشگاه کمبریج مشغول آزمایش و تلاش در توسعه و خصوصیسازی هوش مصنوعی در علم پزشکی است میگوید: «مردم اغلب فکر میکنند قابلیتهای اصلی هوش مصنوعی در حوزه مراقبتهای درمانی در تجزیه و تحلیل تصاویر مانند اسکن MRI، یا یافتن ترکیبات دارویی جدید نهفته است. اما قابلیتهای زیادی فراتر از اینها وجود دارد.»
وی درخصوص شخصیسازی درمانی به وسیله هوش مصنوعی عنوان کرد: «ما به جای تجویز یک درمان برای همه اشخاص، در تلاشم تا راهی بیابیم که درمانها را سفارشی کنیم، به نحوی که پروفایل پزشکی و سبک زندگیِ منحصر به فرد بیمار را منعکس کند.»
او معتقد است این اتفاق به درمان مؤثرتر بیماریهای رایجی مثل بیماری قلبی و سرطان یا بیماریهای نادر مانند فیبروز کیستیک کمک خواهد کرد.
فناوریهای هوش مصنوعی میتوانند در بهبود دانش و ادغام روشهای تخصصی به پزشکان، پرستاران و سایر متخصصان سلامت یاری برسانند.
هوش مصنوعی نمیتواند جایگزین انسانهای حرفهای شود، اما میتواند با شخصیسازی و بهینهکردن عملیات در روش درمان بیماریهایی مانند سرطان تغییر بنیادین ایجاد کند. در واقع استفاده از هوش مصنوعی برای توانمندسازی انسانهاست، نه جایگزینی آنها.
هدف نباید ساخت عوامل مستقلی باشد که میتوانند انسانها را تقلید و جایگزین کنند، بلکه باید توسعه یادگیری ماشینی باشد که به انسانها اجازه میدهد تواناییهای شناختی و دروننگر خود را بهبود بخشند و در تصمیمگیری و یادگیری بهتر عمل کنند.
گوگل کروم مقالهها را با هوش مصنوعی خلاصه میکند
پنجشنبه 02/06/02
سیستم Search Generative Experience (یا SGE) گوگل که بر پایهی هوش مصنوعی توسعه داده شده، قابلیت جدیدی دریافت کرده است. گوگل در بیانیهای مطبوعاتی میگوید SGE ازاینپس میتواند مقالات وب را خلاصه کند.
سیستم Search Generative Experience همین حالا توانایی خلاصهسازی نتایج جستوجو را دارد تا برای پیدا کردن اطلاعات موردنیاز، مجبور نباشید بهطور مداوم اسکرول کنید. قابلیت جدید SGE توانایی خلاصهسازی این سیستم را وارد مرحلهی جدیدی میکند. قابلیت جدید که «SGE بههنگام وبگردی» نام دارد، بهصورت تدریجی منتشر میشود.
به گفتهی گوگل، قابلیت جدید SGE در مرحلهی «آزمایش اولیه» به سر میبرد و از روز گذشته در دسترس برخی کاربران قرار گرفته است.
به هوش مصنوعی گفتم چرا جذب جوانان مهمه ، اینطور جواب داد
چهارشنبه 02/06/01
به هوش مصنوعی گفتم چرا جذب جوانان مهم ، اینطور جواب داد
جذب جوانان به چندین دلیل بسیار مهم است:
1. رهبری آینده
جوانان آینده رهبران جامعه هستند. جذب و جلب آنها اطمینان حاصل میکند که یک جریان قوی از افراد قادر و مشتاق در دسترس است که میتوانند در زمینههای مختلف، از جمله تجارت، سیاست، فناوری و فعالیتهای اجتماعی، رهبری کنند و جهت آنها را شکل دهند.
2. ابتکار و نوآوری
جوانان اغلب دیدگاهها و ایدههای نو در اختیار دارند. با جلب آنها، شما از یک منبع خلاقیت و روشهای جدید تفکر بهرهبرداری میکنید که میتواند پیشرفت و پیشرفتها در صنایع مختلف را به دنبال داشته باشد.
3. تأثیر اجتماعی
جوانان قابلیت ایجاد تأثیر مثبت قابل توجه در مسائل اجتماعی و محیطی را دارند. با درگیر کردن آنها در فعالیتهای مرتبط با پایداری، عدالت اجتماعی و توسعه اجتماعی، شما تغییر مثبت و دائمی را ایجاد میکنید.
4. رشد اقتصادی
جذب جوانان میتواند به رشد اقتصادی کمک کند. آنها نمایندگانی ماهر و پربار هستند که میتوانند نوآوری، کارآفرینی و توسعه اقتصادی کلی را به دنبال داشته باشند.
5. پویایی فرهنگی و اجتماعی
جوانان به پویایی فرهنگ و جامعه کمک میکنند. آنها جریانها، دیدگاهها و انرژی جدیدی به همراه میآورند که میتواند جامعهها و صنایع را به نوعی تجدید حیات دهد.
6. اهلیت دیجیتال
جوانان اغلب ماهرتر در استفاده از تکنولوژی و مسیردهی در فضای دیجیتال هستند. جذب آنها به شما کمک میکند تا تازه باقی ماندن در عصر دیجیتالی را تضمین کنید.
7. سرمایه انسانی
تمرکز بر توسعه و آموزش جوانان سرمایه انسانی را بهبود میبخشد. با جذب آنها به فرصتهای آموزشی و توسعه مهارت، به ایجاد نیروی کار ماهر و دانشجویی کمک میکنید.
8. مواجهه با چالشها
بسیاری از چالشهای جهانی مانند تغییرات آبوهوایی، نابرابری و مسائل اجتماعی بیشترین تأثیر را بر نسلهای آینده خواهند گذاشت. با جذب و مشارکت جوانان، آنها را به قدرت برای حل مسائل و مواجهه با چالشها تقویت میکنید.
9. مشارکت شهروندی
جذب جوانان در فعالیتهای شهروندی و سیاسی میتواند به مشارکت فعالتر و اطلاعرسانی مردم کمک کند و به جامعه قویتر و دموکراتیکتری منجر شود.
10. پایداری بلندمدت
جذب و توانمندسازی جوانان از پایداری و پیوستگی بلندمدت سازمانها، جوامع و جامعه به طور کلی اطمینان حاصل میکند.
به اصطلاح، جذب جوانان به معنای بهرهبرداری از توان، خلاقیت و انرژی آنها برای شکلدهی به آینده بهتر خود و جامعه به طور کلی است.